Återbruk, Lokalt, Social hållbarhet
Leave a Comment

Stickstund, stickcafé och stickjunta i Hökarängen på en och samma dag – 15 september!

Nu på torsdag den 15 september kan du tillbringa hela dagen med att vandra runt mellan olika stick-evenemang i Hökarängen.

stickstund Martinskolan1. Stickstund på Martinskolan. Som en del i skolans 40-årsjubileum bjuds sticksugna in till handarbete på skolan, varje torsdag kl 12.00. Tag med ditt eget projekt. Har du inget? Säg till så får du hjälp att hitta något som kan passa. Adress: Munstycksvägen 18, Hökarängen. (Bilden: Martinskolan).

2. Stickcafé på Konsthall C. Mellan kl 14.00-16.00 den 15 september står Konsthall C värd för Farsta biblioteks Stickcafé, som ordnas cirka 1 gång i månaden på Fanfaren/Kultur i Farsta. Ta med dig det handarbete du arbetar med för tillfället. Om du inte har något på gång så är du välkommen ändå. Caféet börjar med en visning av den pågående utställningen Expansions of Homecraft. Därefter bjuds det på fika av Hökarängens vegomatlag. Gratis och öppet för alla. Adress: Cigarrvägen 14, Hökarängen.

3. Stickjunta på Remake/Stockholms stadsmission mellan kl 17.00 – 19.30 den 15 september.  Öppet för alla som vill komma och handarbeta och umgås en stund. Fika finns till billig peng och har du inte garn/stickor, så finns det att köpa på Remakes lilla second hand. Adress: Remake Hökarängen, Pepparvägen 9, Hökarängen.

       stickning sänker hjärtrytmensticka vantar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s